Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012

Brownies


Υλικά
150 γραμμ. Σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε μικρά κομμάτια
½ φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 ¼ φλιτζ. Καστανή ζάχαρη
2 αβγά
1 βανίλια
½ φλιτζ. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
¼ φλιτζ. Κακάο σκόνη
¼ φλιτζ. Καρύδια χοντροκομμένα
¼ φλιτζ. Κομματάκια σοκολάτας γάλακτος


Κοσκινίζετε το αλεύρι.
Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί μαζί με το ηλιέλαιο.
Χτυπήστε τα αβγά με τη ζάχαρη στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν.
Ενσωματώνετε τη
λιωμένη κουβερτούρα στο μείγμα με τα αβγά ανακατεύοντας απαλά με μια κουτάλα.
Προσθέτετε σιγά-σιγά το αλεύρι, το κακάο, την βανίλια, τα καρύδια, την σοκολάτα γάλακτος και ανακατεύετε.
Βουτυρώνετε και πασπαλίζετε με ζάχαρη ένα ταψάκι 20 εκ. περίπου, αδειάζετε το μείγμα και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά, μέχρι η επιφάνεια να κάνει μια κρούστα. Αφήνετε να κρυώσει και κόβετε σε τετράγωνα κομμάτια. Καλή απόλαυση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...