Τα ζυμαρικά, οταν τα βράζετε συχνά φουσκώνουν και το νερό χύνετε έξω...
Λήψη συνδέσμου
Facebook
Twitter
Pinterest
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Άλλες εφαρμογές
Τα ζυμαρικά
ή το ρύζι, όταν τα βράζετε συχνά φουσκώνουν και το νερό χύνεται έξω από την
κατσαρόλα. Για να το αποφύγετε αυτό, φροντίστε να λαδώσετε το στόμιο της
κατσαρόλας πριν τη βάλετε στη φωτιά.
Με σώζεις... Ευχαριστώ!
ΑπάντησηΔιαγραφή;)
Διαγραφήτέλειο κόλπο.... το δοκίμασα και έμεινα speechless
ΑπάντησηΔιαγραφήxerome!! ;)
Διαγραφή