Μούς ανθότυρο με ξηρούς καρπούς


Για 4 άτομα
500  γραμμ. ανθότυρο
200 γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι  2%
180 γραμμ. μέλι
250 γραμμ. ξηρά φρούτα (δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα)
80 γραμμ. Καρύδια
50 γραμμ. Φουντούκια
50 γραμμ. Αμύγδαλα
Γαρνιτούρα
Μέλι,  κανέλα και φρέσκο δυόσμο

Σε ένα μπολ χτυπήστε με το
μίξερ το ανθότυρο μέχρι να αφρατέψει.
Προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε απαλά.
Χοντροκόβετε  όλους τους ξηρούς καρπούς στο μούλτι,  πρώτα τα φρούτα .
Ρίχνετε σε  μπολ μια στρώση από το μείγμα του ανθότυρου.
Σκορπίζετε μερικούς  ξηρούς καρπούς.
Συνεχίζετε περιχύνοντας με λίγο μέλι και επαναλαμβάνετε κατά τον ίδιο τρόπο στις στρώσεις.
Αφήνετε στο ψυγείο για 3-4 ώρες τουλάχιστον. Καλή απόλαυση!!


Σχόλια