Για
4 άτομα
500 γραμμ. ανθότυρο
200
γραμμ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
180
γραμμ. μέλι
250
γραμμ. ξηρά φρούτα (δαμάσκηνα, βερίκοκα, σύκα)
80
γραμμ. Καρύδια
50
γραμμ. Φουντούκια
50
γραμμ. Αμύγδαλα
Γαρνιτούρα
Μέλι, κανέλα και φρέσκο δυόσμο
Προσθέτετε
το γιαούρτι και ανακατεύετε απαλά.
Χοντροκόβετε όλους τους ξηρούς καρπούς στο μούλτι, πρώτα τα φρούτα .
Ρίχνετε
σε μπολ μια στρώση από το μείγμα του ανθότυρου.
Σκορπίζετε
μερικούς ξηρούς καρπούς.
Συνεχίζετε
περιχύνοντας με λίγο μέλι και επαναλαμβάνετε κατά τον ίδιο τρόπο στις στρώσεις.
Αφήνετε
στο ψυγείο για 3-4 ώρες τουλάχιστον. Καλή απόλαυση!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου