Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

H σωστή αποθήκευση των σκληρών τυριών...

H σωστή αποθήκευση των σκληρών τυριών όπως είναι η παρμεζάνα και το κεφαλοτύρι μας δίνει την δυνατότητα να τα
γευτούμε ως το τελευταίο κομμάτι. Τα αποθηκεύουμε, σε αεροστεγή δοχεία ή ταπερ μαζί με 2-3 κύβους ζάχαρης. Η ζάχαρη έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία και εμποδίζει το τυρί να μουχλιάσει. Ανανεώνετε τους κύβους μόλις γίνουν πολύ υγροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...