Υλικά
500
γραμμ. fusilli
1
βαζάκι
Barilla olive Mediterranee
300
γραμμ.
μανιτάρια,
κομμένα σε φέτες
2 καρότα, σε φλοίδες
2 σκελίδες σκόρδο,
ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας κάπαρη
½ φλιτζ. μαϊντανό,
ψιλοκομμένο
½ φλιτζ. λευκό κρασί
2-3 κουτ. σούπας
φρέσκο θυμάρι
1 κουτ. του γλυκού
πιπέρι καγιέν
300 γραμμ. λευκά
αμύγδαλα, τριμμένα
Βράζετε τα ζυμαρικά σε
αλατισμένο νερό 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα βαθύ
σκεύος σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο τα καρότα, το σκόρδο, τα μανιτάρια και την
κάπαρη. Αφού μαραθούν, σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε την σάλτσα της Barilla το
θυμάρι, το πιπερι καγιέν, τον μαϊντανό και μόλις αρχίσει να πήζει η
σάλτσα, προσθέτετε τα ζυμαρικά. Ανακατεύετε και σερβίρετε με τριμμένο
αμύγδαλο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου