Fusilli με olive σάλτσα και λαχανικά

 


 

 

Υλικά 

500 γραμμ. fusilli

1 βαζάκι Barilla olive Mediterranee 

300 γραμμ. μανιτάρια, κομμένα σε φέτες

2 καρότα, σε φλοίδες

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο

1 κουτ. σούπας κάπαρη

½ φλιτζ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο 

½ φλιτζ. λευκό κρασί

2-3 κουτ. σούπας φρέσκο θυμάρι

1 κουτ. του γλυκού πιπέρι καγιέν

300 γραμμ. λευκά αμύγδαλα, τριμμένα

 

 

Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό 2 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα βαθύ σκεύος σοτάρετε με λίγο ελαιόλαδο τα καρότα, το σκόρδο, τα μανιτάρια και την κάπαρη. Αφού μαραθούν, σβήνετε με το κρασί. Ρίχνετε την σάλτσα της Barilla το θυμάρι, το πιπερι καγιέν, τον μαϊντανό και μόλις αρχίσει να πήζει η σάλτσα, προσθέτετε τα ζυμαρικά. Ανακατεύετε και σερβίρετε με τριμμένο αμύγδαλο.

 

Σχόλια