Υλικά
500
γραμμ. Fusilli
2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1 κουτ. σούπας μπούκοβο
1 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
700 γραμμ. ώριμες ντομάτες, τριμμένες
½
ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
αλάτι
ελαιόλαδο
Σε ένα βαθύ σκεύος ρίξε το ελαιόλαδο
και σοτάρισε σε μέτρια φωτιά, το σκόρδο με το μπούκοβο.
Κατόπιν, ρίξε τον πελτέ και ψήσε ώστε
να βγάλει τα αρώματα του.
Ρίξε τις τριμμένες ντομάτες, τον
μαϊντανό και το αλάτι. Βράσε για περίπου 10-15 λεπτά, μέχρι να χαθούν τα πολλά
υγρά της σάλτσας.
Σε μια βαθιά κατσαρόλα με βραστό νερό, ρίξε
αλάτι, τα ζυμαρικά και βράσε για 2 λεπτά λιγότερο, από τις οδηγίες της
συσκευασίας.
Όταν τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, κράτησε περίπου
1 φλιτζάνι από το νερό τους και σούρωσε τα.
Στη
συνέχεια πρόσθεσε τα ζυμαρικά στη σάλτσα και βράσε για 2 λεπτά περίπου. Ανακάτεψε μέχρι τα ζυμαρικά
να επικαλυφθούν με την σάλτσα.
Σέρβιρε σε ένα πιάτο με φρέσκο ελαιόλαδο και
πασπάλισε με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου