Πίτσα τορτίγια, με κόκκινη σάλτσα, τυρί, πεπερόνι και ντομάτα

 



Υλικά

4 τορτίγιες μεγάλες

250 γραμμ. τυρί γκούντα, τριμμένο

1 ντομάτα, κομμένη σε φέτες

8-10 φέτες πεπερόνι

1 πιπεριά πράσινη, κομμένη σε ροδέλες

250 γραμμ. Μοτσαρέλα φρέσκια

Ελαιόλαδο για το ταψί

Για την σάλτσα

2 φλιτζάνια συμπυκνωμένη σάλτσα ντομάτας

1 κουτ. σούπας ζάχαρη

1 κουτ. τσαγιού αλάτι

1 κουτ. σούπας ρίγανη

2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

2 κουτ. σούπας κέτσαπ.

 

 

Λαδώνετε ένα ταψί και τοποθετείτε μία τορτίγια . Απλώνετε
λίγο τριμμένο γκούντα και στην συνέχεια
μία δεύτερη τορτίγια από πάνω για να
δημιουργήσετε την “γεμιστή” βάση.
Σε ένα μπολ, ανακατεύετε τα υλικά της σάλτσας και στρώνετε με ένα κουτάλι επάνω στην τορτίγια και στη συνέχεια, τα υλικά της αρεσκείας σας.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15-20 λεπτά
και απολαύστε.

 

Σχόλια