3 φλιτζ. Αλεύρι
1
½ φλιτζ. ζάχαρη
2 βανίλιες
1 ½ φλιτζ. νερό
½ κουτ. τσαγιού μαγειρική σόδα
½ κουτ. τσαγιού αλάτι
5 κουτ. σούπας κακάο
250 γραμμ. Μαργαρίνη λιωμένη
2 βανίλιες
1 ½ φλιτζ. νερό
½ κουτ. τσαγιού μαγειρική σόδα
½ κουτ. τσαγιού αλάτι
5 κουτ. σούπας κακάο
250 γραμμ. Μαργαρίνη λιωμένη
Για
το σιρόπι σοκολάτας
1
½ φλιτζ. ζάχαρη
1 φλιτζ. νερό
3 κουτ. σούπας κακάο
1 βανίλια
1 κουτ. σούπας μαργαρίνη
1 κουτ. σούπας γλυκόζη
1 φλιτζ. νερό
3 κουτ. σούπας κακάο
1 βανίλια
1 κουτ. σούπας μαργαρίνη
1 κουτ. σούπας γλυκόζη
Για την γκανάζ (επικάλυψη)
200
γραμμ. Κουβερτούρα σε κομμάτια
400 γραμμ. κρέμα γάλακτος φυτική
1 κουτ σούπας μαργαρίνη
2 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη
1 βανίλια
400 γραμμ. κρέμα γάλακτος φυτική
1 κουτ σούπας μαργαρίνη
2 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη
1 βανίλια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για την βάση, ανακατεύετε όλα τα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου