900
γραμμ. αλεύρι
250 ml. ελαιόλαδο
250 ml. φυσικό χυμό πορτοκάλι
250 γραμμ. ζάχαρη
1 κουτ. σούπας κανέλα
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1 κουτ. τσαγιού μαγειρική σόδα
Ρίχνετε σε ένα μούλτι το λάδι, τον χυμό και διαλύετε μέσα
στο μίγμα την ζάχαρη, την κανέλα, το ξύσμα και τη σόδα.
Προσθέτετε λίγο-λίγο το αλεύρι
και ζυμώνετε μέχρι να έχετε μια ζύμη ελαστική. Απλώνετε σε ένα πάγκο, τη
ζύμη με ένα πλάστη και κόβετε με κουπάτ διάφορα σχέδια. Τοποθετείτε
σε ένα ταψί στο οποίο έχετε απλώσει μια λαδόκολλα και ψήνετε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά. Καλή απόλαυση!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου