Υλικά
2 αβγά
Για την κρέμα
Σε ένα μίξερ χτυπήστε τα αβγά με τη
ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτετε σιγά-σιγά, όλα τα
υπόλοιπα υλικά. Βουτυρώνετε και πασπαλίζετε μια φόρμα με αλεύρι, στρώνετε το
μείγμα και το
ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 60 λεπτά.
Μόλις κρυώσει το κέικ, αλείφετε προσεκτικά με μια σπάτουλα το γλάσο. Για να
κάνετε το γλάσο, ανακατεύετε απλά όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπόλ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου