Υλικά
2 αβγά
150 γραμμ. ζάχαρη
Για την κρέμα
Σε ένα μίξερ χτυπήστε τα αβγά με τη
ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και προσθέτετε σιγά-σιγά, όλα τα υπόλοιπα υλικά. Λαδώνετε και μια φόρμα, στρώνετε το μείγμα και το
ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 35 λεπτά. Μόλις κρυώσει το κέικ, αλείφετε προσεκτικά με μια σπάτουλα το γλάσο. Για να κάνετε το γλάσο, ανακατεύετε απλά όλα τα υλικά μέσα σε ένα μπόλ. Πασπάλισε με τριμμένο καρύδι.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου