Υλικά
1 κιλό Χοιρινό κρέας, κομμένο σε κομμάτια
1 ματσάκι Σέλινο
2 Καρότα
2-3 Φρέσκα κρεμμύδια
2 ξερά κρεμμύδια
2-3 σκελίδες σκόρδο
2 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 φλιτζάνι Κόκκινη σάλτσα
1/2 φλιτζάνι Ρετσίνα
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι Ρετσίνα
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Κύμινο
Πάπρικα
Αλάτι
Σουσάμι
Κόβουμε τα υλικά μας σε χοντρά κομμάτια, τα βάζουμε σε μια λεκάνη και σε ένα μπολ χτυπάμε την μουστάρδα, με την σάλτσα ντομάτας, το λάδι, την ρετσίνα και το ρίχνουμε με τα υπόλοιπα υλικά μας. Βάζουμε και το χοιρινό μας μέσα στην λεκάνη ρίχνουμε αλάτι, τα μπαχαρικά και ανακατεύουμε. Το βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες, σκεπασμένο. Τυλίγουμε το κρέας μαζί με τα λαχανικά μέσα σε λαδόκολλα με σπάγκο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 2 ώρες, πάνω κάτω, αντιστάσεις. Σερβίρουμε σε πιάτο πασπαλίζοντας με σουσάμι, φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο και συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι. Από Νικόλα Δημοσθένους.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου