H σωστή αποθήκευση των σκληρών τυριών όπως
είναι η παρμεζάνα και το κεφαλοτύρι μας δίνει την δυνατότητα να τα
γευτούμε ως το τελευταίο κομμάτι. Τα αποθηκεύουμε, σε αεροστεγή δοχεία ή ταπερ μαζί με 2-3 κύβους ζάχαρης. Η ζάχαρη έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία και εμποδίζει το τυρί να μουχλιάσει. Ανανεώνετε τους κύβους μόλις γίνουν πολύ υγροί.
γευτούμε ως το τελευταίο κομμάτι. Τα αποθηκεύουμε, σε αεροστεγή δοχεία ή ταπερ μαζί με 2-3 κύβους ζάχαρης. Η ζάχαρη έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία και εμποδίζει το τυρί να μουχλιάσει. Ανανεώνετε τους κύβους μόλις γίνουν πολύ υγροί.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου