Σαλάτα με ρόδι, μαρούλι, αβοκάντο, φουντούκια, μοσχαρίσια δισκάκια και βινεγκρέτ μελιού

 


ΥΛΙΚΑ

1 Κιλό Μοσχαρίσιο φιλέτο 

1 μαρούλι, σαλάτα

1 πράσινο μήλο, σε φέτες

1 ρόδι

1 αβοκάντο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε φέτες

2 μπαστούνια σέλερι, ψιλοκομμένα

2 κουτ. σούπας φουντούκια

Αλάτι-πιπέρι

για την βινεγκρέτ

½  φλιτζάνι ελαιόλαδο  

2 κουτ. σούπας μέλι

2 κουτ. σούπας μουστάρδα

1 κουτ. σούπας χυμό λεμόνι

1 κουτ. τσαγιού αλάτι

γαρνιτούρα

φλοίδες παρμεζάνας

 

 

Σε ένα μπόλ ρίχνετε τα μαρούλια και
στη συνέχεια, προσθέτετε το μήλο, το αβοκάντο, το σέλερι, τα φουντούκια και το ρόδι. Στη συνέχεια κόβετε το κρέας σε λεπτές φέτες και ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Κατόπιν ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι και ψήνετε από 1-2 λεπτά την κάθε πλευρά.

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το ελαιόλαδο, το μέλι, τη μουστάρδα, το χυμό λεμόνι και το αλάτι. Περιχύνετε με τη βινεγκρέτ τη σαλάτα, ανακατεύετε και σερβίρετε με τα φιλετάκια και τις φλοίδες παρμεζάνας.

 

Σχόλια