Πένες με σάλτσα από τυρί κρέμα, μανιτάρια & σκόρδο

 


Υλικά

500 γραμμ. πέννες

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 φρέσκο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

4-5  μανιτάρια , κομμένα σε φέτες

200 γραμμ. τυρί κρέμα

½ φλιτζάνι λευκό κρασί

200 γραμμ. Συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας 

1 κουτ. σούπας ρίγανη

1 κουτ. τσαγιού πάπρικα

ελαιόλαδο

αλάτι-πιπέρι

 

Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο σε
μέτρια φωτιά και σοτάρετε τα κρεμμύδια με το σκόρδο.

Προσθέτετε τα μανιτάρια και αφού μαραθούν σβήνετε με το κρασί. Στην συνέχεια ρίχνετε τη ντομάτα και τα μυρωδικά.

Μόλις δέσει η σάλτσα ρίχνετε το τυρί κρέμα και αφήνετε για 2-3 λεπτά να δέσει η σάλτσα.

Βράζετε τις πένες σε αλατισμένο νερό για 8-9 λεπτά.

Βάζετε τα ζυμαρικά μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύετε. Σερβίρετε με βασιλικό φρέσκο.

Σχόλια