Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Royal Icing

Υλικά

500 γραμμ. ζάχαρη άχνη   
2 ασπράδια αβγού
χυμό από 1 λεμόνι

Εκτέλεση

Στο μπόλ του μίξερ, χτυπήστε τα ασπράδια μαζί με τη ζάχαρη και το χυμό λεμονιού μέχρι να γίνει μια σφιχτή μαρέγκα. Μπορείτε αν
θέλετε να χρωματίσετε με χρώματα ζαχαροπλαστικής.

Τοποθετείστε σε κορνέ ζαχαροπλαστικής και διακοσμείστε μπισκότα και διάφορα γλυκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...