Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

Μοσχαράκι Μπουργκινιόν


Υλικά

1 κιλό μοσχάρι λαιμό ή σπάλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 καρότα χοντροκομμένα σε ροδέλες
200 γραμμ. κρεμμυδάκια στιφάδου
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
250 γραμμ. μανιτάρια κομμένα στα δύο
1 φύλλο δάφνης
1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
πιπέρι

Σε μία κατσαρόλα, βάζετε το μοσχαράκι να ροδίσει με το λάδι για 8 λεπτά, σε μέτρια φωτιά. Στην συνέχεια προσθέτετε τα
κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, τα καρότα, το φύλλο δάφνης και ανακατεύετε για 5 λεπτά. Στην συνέχεια σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτετε το ανάλογο νερό, ώστε να καλύψει τα υλικά της κατσαρόλας και αφήνετε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για 1 ½  ώρα. Καλή απόλαυση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...