Υλικά
1 κιλό μοσχάρι λαιμό ή σπάλα, κομμένο σε μικρά κομμάτια
4 καρότα χοντροκομμένα σε ροδέλες
200 γραμμ. κρεμμυδάκια στιφάδου
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
250 γραμμ. μανιτάρια κομμένα στα δύο
1 φύλλο δάφνης
1 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
πιπέρι
Σε μία κατσαρόλα, βάζετε το μοσχαράκι να ροδίσει με το λάδι για 8 λεπτά, σε μέτρια φωτιά. Στην συνέχεια προσθέτετε τα
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου