Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Μπουγιουρντί με τυρί φέτα και πιπεριά


 

Υλικά
500 γραμμ. τυρί φέτα 
4 ντομάτες
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
4 πιπεριές κέρατο
3 κουτ. σούπας ρίγανη
Για το σερβίρισμα
Ψωμί φρυγανισμένο



Πλύνετε τις ντομάτες, την σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις κόβετε σε 2-3 φέτες.
Πλένετε τις πιπεριές, τις σκουπίζετε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις κόβετε σε ροδέλες, φροντίζοντας να αφαιρέσετε τους σπόρους.
Σε ένα βαθύ πυρέξ, στρώνετε τις φέτες  ντομάτας, απλώνετε
από πάνω τις ροδέλες πιπεριάς και τέλος βάζετε τα κομμάτια  φέτας.
Πασπαλίζετε με τη ρίγανη, περιχύνετε το ελαιόλαδο και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά, έως ότου λιώσει το τυρί.

Μόλις ψηθεί η φέτα, την βγάζετε από το φούρνο και  σερβίρετε ζεστή με φρυγανισμένο ψωμί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...