Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

Καραβίδες με μακαρόνια στην γάστρα


Υλικά:

1 Πακέτο μακαρόνια no 5
1 κιλό Καραβίδες
Για την σάλτσα:
5-6 ντομάτες ώριμες, τριμμένες 
1κουτ. σούπας Πελτέ ντομάτας
1 κρεμμύδι μεγαλούτσικο, ψιλοκομμένο
2 πιπεριές Φλωρίνης, ψιλοκομμένες
2 πιπεριές πράσινες, ψιλοκομμένες
Αλάτι
πιπέρι

Βράζεις τα μακαρόνια για 5 λεπτά.
Για την σάλτσα, τσιγαρίζεις το

κρεμμύδι με τις πιπεριές, ρίχνεις τις τριμμένες ντομάτες και τον πελτέ, το αλάτι, πιπέρι και τα αφήνεις να πάρουν μια βράση. Στην συνέχεια ρίχνεις τις καραβίδες και τα αφήνεις όλα να βράζουν για κανένα τέταρτο. Στην συνέχεια βάζεις τα μακαρόνια σε μια γάστρα και ανακατεύεις με την σάλτσα. Έπειτα βάζεις από πάνω τις καραβίδες και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς για κανένα τέταρτο. Στο τέλος προσθέτεις τριμμένη παρμεζάνα και σερβίρεις. Από την Μαρία Ζαπάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...