Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Σαλάτα με σπανακόριζα και καρύδια


Υλικά

½ κιλό ρίζες από σπανάκι
για το ντρεσινγκ
½ φλιτζάνι Καρύδια
ελαιόλαδο
Λίγο ξύδι
Λεμόνι
Αλάτι
πιπέρι

Κόβουμε τις ρίζες  από τα σπανάκια, καθαρίζουμε και πλένουμε σχολαστικά.
Σε έτοιμο βραστό νερό ρίχνουμε τις σπανακόριζες για 4 λεπτά.
Σε ένα moulti ρίχνουμε τα υλικά για το ντρεσινγκ και χτυπάμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε στο πιάτο και περιχύνουμε με το dressing. Από την Χρύσα Γιανισλή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...