½ κιλό ρίζες
από σπανάκι
για το ντρεσινγκ
½ φλιτζάνι Καρύδια
Λίγο ξύδι
Λεμόνι
Αλάτι
πιπέρι
Κόβουμε τις
ρίζες από τα σπανάκια, καθαρίζουμε και πλένουμε σχολαστικά.
Σε έτοιμο
βραστό νερό ρίχνουμε τις σπανακόριζες για 4 λεπτά.
Σε ένα moulti ρίχνουμε τα υλικά για το ντρεσινγκ και χτυπάμε πολύ καλά.
Σερβίρουμε
στο πιάτο και περιχύνουμε με το dressing. Από την Χρύσα Γιανισλή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου