Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012

Ψωμί με μπύρα


ΥΛΙΚΑ

1 ΦΑΡΙΝΑ
1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ
1 ½  ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΑΛΑΤΙ
330 ML ΜΠΥΡΑ
2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
ΣΟΥΣΑΜΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΔΩΝΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΠΡΙΚΙ ΒΑΖΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΕΛΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΑΙΩΣΕΙ

ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΠΩΛ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΙΝΑ,ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΙΩΣΕΙ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ,ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΛΑ, (ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΗ ΦΑΡΙΝΑ) ΚΑΙ Η ΖΥΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.
ΠΡΟΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΟΥΣΑΜΙ (ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ) ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ ΓΙΑ 40-50 ΛΕΠΤΑ
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΓΥΡΝΑΤΕ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ. ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΟΡΕΞΗ!!!!!! Από την Ντίνα Γιαννακοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...