Σοκολατόπιτα





2 κουταλιές αλεύρι
120 γραμμ. ζάχαρη
5 αβγά
300 γραμμ. Σοκολάτα κουβερτούρα σε κομμάτια
250 γραμμ. μαργαρίνη
2 κουταλιές κονιάκ

Χτυπήστε με
ένα μίξερ τα αβγά για αρκετή ώρα μέχρι να αφρατέψουν μαζί με την ζάχαρη και μετά ρίχνετε το αλεύρι.
Λιώνετε σε μπέν μαρι την σοκολάτα μαζί με την μαργαρίνη και έξω από την φωτιά  προσθέτετε το κονιάκ. Στην συνέχεια ενσωματώνετε όλα τα υλικά μαζί και ρίχνετε το μείγμα σε μια στρογγυλή φόρμα στρωμένη με λαδόκολλα. Ψήνετε σε αέρα στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά, σε μπεν μαρί ( τοποθετείτε την στρογγυλή φόρμα μέσα σε ένα μεγαλύτερο ταψί με νερό ).
Σερβίρετε με Σαντιγί και σιρόπι σοκολάτας. Καλή απόλαυση!!


Σχόλια